Νέα συνεργασία με την ελβετική Schulthess

H Netko ανανεώνει την συνεργασία της με την Ελβετική Schultess, μια εταιρία με εμπειρία 170 ετών που προσφέρει αξιόπιστες λύσεις εξοπλισμού πλυντηρίων. Η Schulthess κατέχει το 80% της ελβετικής αγοράς και μεγάλα μερίδια στην Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη. Όπως με όλες τις εταιρίες που εκπροσωπεί η Netko, έτσι και με την Schulthess προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις στις ανάγκες της επιχείρησής σας με πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Η Rational παρουσιάζει τη νέα της σειρά iCombi Pro

Η νέα σειρά iCombi Pro της Rational θέτει νέα μέτρα και σταθμά στην επαγγελματική κουζίνα. Ακόμη πιο αποδοτική, έξυπνη και οικονομική προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αποδοτικότητα παραγωγής και οικονομία ενέργειας με ακόμη γρηγορότερους χρόνους παρασκευής.

Παράλληλα, το σύστημα αυτόματου καθαρισμού και φροντίδας iCare System εξασφαλίζει τον απόλυτα υγιεινό καθαρισμό της συσκευής στο τέλος της ημέρας, καθώς και την απομάκρυνση των αλάτων από το μπόιλερ, εξασφαλίζοντας έτσι την άψογη λειτουργία της συσκευής.

Η Netko, συνεχίζοντας την πολυετή συνεργασία της με την Rational, μπορεί να σας προσφέρει τις καταλληλότερες λύσεις για τις ανάγκες της επαγγελματικής σας κουζίνας στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

 

Ολοκληρώθηκε ο εκθεσιακός χώρος της Gaggenau

Έκθεση Gaggenau

Ολοκληρώθηκε υπό την επίβλεψη του αρχιτέκτονα Ιωάννη Λιότσα ο μοναδικός εκθεσιακός χώρος Gaggenau στην βόρεια Ελλάδα. Ένα δύσκολο εγχείρημα εν μέσω κορονοϊού, το οποίο όμως αποδεικνύει πως όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν.

Κοπή Βασιλόπιτας 2012 - ΝΕΤΚΟ Α.Ε. Events

Κοπή Πίτας 2012

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2012

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή για την κοπή της πίτας του προσωπικού. Το «φλουρί» έτυχε η κυρία Μαύρου Νίκη του Εμπορικού Τμήματος, η οποία παρέλαβε το δώρο της εταιρείας.

Περιοδικό Γαστρονόμος - Σεμινάριο - ΝΕΤΚΟ Α.Ε. Events

Περιοδικό Γαστρονόμος

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗ MIELE

Η ΝΕΤΚΟ, στις 14/12/2011, διοργάνωσε στον εκθεσιακό χώρο της Μητροπόλεως – ΝΕΤΚΟ ΗΟΜΕ, σεμινάριο με γλυκά και αλμυρά μαγειρέματα με τον γνωστό Σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Το Event πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των μαθημάτων γαστρονομίας που διοργανώνει η MIELE σε συνεργασία με το περιοδικό Γαστρονόμος. Οι συμμετέχοντες είδαν πολλά μυστικά του Σεφ, μαγείρεψαν και φυσικά γεύτηκαν τις υπέροχες δημιουργίες του.

Εβδομάδα Κοινωνικής Φροντίδας Σαραφίδης - ΝΕΤΚΟ Α.Ε. Events

Εβδομάδα Κοινωνικής Φροντίδας Σαραφίδης

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΡΟΥΧΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Η NETKO, σε συνεργασία με τα καταστήματα ηλεκτρικών Σαραφίδης, διοργάνωσε εβδομάδα φροντίδας ρούχων και κοινωνικής προσφοράς, στις 7-12 Νοεμβρίου του 2011.

Κάλεσε τους καταναλωτές να προσφέρουν τα ρούχα που δεν χρειάζονται πια και η MIELE ανέλαβε να τα φροντίσει, όπως μόνο αυτή ξέρει με τις συσκευές της, και να τα παραδώσει στο ʽΧαμόγελο του Παιδιούʼ. Η πρωτοβουλία αυτή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς συγκεντρώθηκαν περίπου 400 κιλά ρούχα!