ΙΣΤΟΡΙΑ & ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΝΕΤΚΟ Α.Ε.
δίπλα σας από το 1980

46 και πλέον χρόνια δυναμικής παρουσίας στον χώρο των ηλεκτρικών συσκευών, σε συνεργασία με τα σημαντικότερα brand names της αγοράς

Εταιρικό Προφίλ

Η ΝΕΤΚΟ Α.Ε. (1980) προήλθε από την ομόρρυθμο τεχνική εταιρεία Κ. Νετκίδης & ΣΙΑ Ο.Ε. (1975) αρχικά ως τεχνική και μετέπειτα ως εμπορική εταιρεία ηλεκτρικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών.

Αποτελεί σήμερα μία οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, με δραστηριοποίηση 46 ετών στον χώρο των ηλεκτρικών συσκευών.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 218, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ένα ιδιόκτητο υποκατάστημα:

Το Κέντρο Πληροφόρησης – Έκθεση Επαγγελματικών Συσκευών στην ανατολική Θεσσαλονίκη (Ιφιγενείας 11 & Κύπρου 1, Βυζάντιο).

Συνοπτικά οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν:

  • Εμπορία οικιακών συσκευών του ομίλου B.S.H.
  • Εισαγωγή επαγγελματικών συσκευών πλύσης ρουχισμού και εστίασης όπως Rational Γερμανία, Winterhalter Γερμανία, Gram Δανία κ.ά.
  • Συνεργείο επισκευής επαγγελματικών συσκευών με πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών.
196960 ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
27760 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
6278 ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ
46 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
450 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
4 ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το “χαρτοφυλάκιο” της ΝΕΤΚΟ συνθέτουν ηχηρά και αξιόπιστα brand names ενώ αποστολή της εταιρείας αποτελεί η εξυπηρέτηση του πελάτη με την κάλυψη των αναγκών του σε ηλεκτρικές συσκευές υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας διαθέτει τόσο την κατάλληλη τεχνογνωσία, όσο και την απαραίτητη εμπειρία για την άρτια υποστήριξη των πελατών

Αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μία από τις Strongest Companies in Greece