Νέα συνεργασία με την ελβετική Schulthess

H Netko ανανεώνει την συνεργασία της με την Ελβετική Schultess, μια εταιρία με εμπειρία 170 ετών που προσφέρει αξιόπιστες λύσεις εξοπλισμού πλυντηρίων. Η Schulthess κατέχει το 80% της ελβετικής αγοράς και μεγάλα μερίδια στην Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη. Όπως με όλες τις εταιρίες που εκπροσωπεί η Netko, έτσι και με την Schulthess προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις στις ανάγκες της επιχείρησής σας με πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Η Rational παρουσιάζει τη νέα της σειρά iCombi Pro

Η νέα σειρά iCombi Pro της Rational θέτει νέα μέτρα και σταθμά στην επαγγελματική κουζίνα. Ακόμη πιο αποδοτική, έξυπνη και οικονομική προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αποδοτικότητα παραγωγής και οικονομία ενέργειας με ακόμη γρηγορότερους χρόνους παρασκευής.

Παράλληλα, το σύστημα αυτόματου καθαρισμού και φροντίδας iCare System εξασφαλίζει τον απόλυτα υγιεινό καθαρισμό της συσκευής στο τέλος της ημέρας, καθώς και την απομάκρυνση των αλάτων από το μπόιλερ, εξασφαλίζοντας έτσι την άψογη λειτουργία της συσκευής.

Η Netko, συνεχίζοντας την πολυετή συνεργασία της με την Rational, μπορεί να σας προσφέρει τις καταλληλότερες λύσεις για τις ανάγκες της επαγγελματικής σας κουζίνας στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.