Ολοκληρώθηκε ο εκθεσιακός χώρος της Gaggenau

Έκθεση Gaggenau

Ολοκληρώθηκε υπό την επίβλεψη του αρχιτέκτονα Ιωάννη Λιότσα ο μοναδικός εκθεσιακός χώρος Gaggenau στην βόρεια Ελλάδα. Ένα δύσκολο εγχείρημα εν μέσω κορονοϊού, το οποίο όμως αποδεικνύει πως όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν.

Παρουσίαση στο Νέο Κατάστημα Welcome Τζεβελεκίδη - ΝΕΤΚΟ Events

Παρουσίαση στο Νέο Κατάστημα Welcome Τζεβελεκίδη

ΤΟ ΠΡΩΤΟ EVENT ΣΤΟ MIELE ACTIVE SHOP-IN-SHOP

Το τριήμερο 17-18-19/05/2012, παράλληλα με τα εγκαίνια του καταστήματος WELCOME STORES ΤΖΕΒΕΛΕΚΙΔΗ στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιήθηκε και το πρώτο event στο Miele Active Shop-in-Shop.

Οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να γευτούν καφέ από την καφετιέρα CVA 3660 με διάφορους τύπους καφέ Nespresso. Να παρακολουθήσουν προγράμματα πλύσης στο πλυντήριο W 5841, ενώ συγχρόνως δοκίμασαν πορτοκαλόπιτα και άλλες συνταγές, από τον φούρνο Η 4810 Β.

Κοπή Βασιλόπιτας 2012 - ΝΕΤΚΟ Α.Ε. Events

Κοπή Πίτας 2012

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2012

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή για την κοπή της πίτας του προσωπικού. Το «φλουρί» έτυχε η κυρία Μαύρου Νίκη του Εμπορικού Τμήματος, η οποία παρέλαβε το δώρο της εταιρείας.

Περιοδικό Γαστρονόμος - Σεμινάριο - ΝΕΤΚΟ Α.Ε. Events

Περιοδικό Γαστρονόμος

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗ MIELE

Η ΝΕΤΚΟ, στις 14/12/2011, διοργάνωσε στον εκθεσιακό χώρο της Μητροπόλεως – ΝΕΤΚΟ ΗΟΜΕ, σεμινάριο με γλυκά και αλμυρά μαγειρέματα με τον γνωστό Σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Το Event πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των μαθημάτων γαστρονομίας που διοργανώνει η MIELE σε συνεργασία με το περιοδικό Γαστρονόμος. Οι συμμετέχοντες είδαν πολλά μυστικά του Σεφ, μαγείρεψαν και φυσικά γεύτηκαν τις υπέροχες δημιουργίες του.

Άρωμα Χριστουγέννων με τη Miele στις Σέρρες - ΝΕΤΚΟ Α.Ε. Events

Άρωμα Χριστουγέννων με τη Miele στις Σέρρες

ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ WELCOME

Στις 23/11/11 με την ευκαιρία της ημέρας προσφορών της αλυσίδας Welcome, πραγματοποιήθηκε επίδειξη ενεργών συσκευών της Miele στο active shop in shop στο κατάστημα Welcome Νικηφορίδης στις Σέρρες.

Εβδομάδα Κοινωνικής Φροντίδας Σαραφίδης - ΝΕΤΚΟ Α.Ε. Events

Εβδομάδα Κοινωνικής Φροντίδας Σαραφίδης

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΡΟΥΧΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Η NETKO, σε συνεργασία με τα καταστήματα ηλεκτρικών Σαραφίδης, διοργάνωσε εβδομάδα φροντίδας ρούχων και κοινωνικής προσφοράς, στις 7-12 Νοεμβρίου του 2011.

Κάλεσε τους καταναλωτές να προσφέρουν τα ρούχα που δεν χρειάζονται πια και η MIELE ανέλαβε να τα φροντίσει, όπως μόνο αυτή ξέρει με τις συσκευές της, και να τα παραδώσει στο ʽΧαμόγελο του Παιδιούʼ. Η πρωτοβουλία αυτή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς συγκεντρώθηκαν περίπου 400 κιλά ρούχα!